Oletko joskus miettinyt, että miksi joku ohjelma toimii paremmin kaverillasi kuin sinulla? Tuntuuko, että harjoittelun motivaatio ei pysy yllä muutamaa viikkoa pidempää? Tai tuntuuko, että tietyt liikkeet eivät vain sovi sinulle? 
 

Asiakkaan hermostosta ja aivoista löytyy vastauksia moniin asioihin, jotka on hyvä ottaa huomioon harjoittelussa. Tästä syystä kehitimme Train with brain- valmennuksen, joka ottaa sinun lisäksi myös sinun aivosi ja hermostosi huomioon käyttämällä toiminnallista neurotiedettä, jotta saamme parhaimman kehityksen aikaan!

 

VALMENNUS FILOSOFIAMME
Olemme aina olleet sitä mieltä, että harjoittelussa ei ole vain yhtä oikeaa tapaa tehdä asioita. Tämän on myös todistanut erilaiset tutkimukset, joissa kumotaan vanhoja uskomuksia jatkuvasti. Toiminnallinen neurotieteen sensomotorinen metodi on avannut meidän silmiä entisestään ja auttanut ymmärtämään miksi eri asiat toimivat ihmisillä eri tavoin. Metodin avulla onneksi pystymme testaamaan sen mitkä asiat toimivat sinulle parhaiten. 

Tutkijat ovat löytäneet 192 erilaista hermostoa, joista jokainen on erilainen. Siksi esimerkiksi sama treeniohjelma voi toimia toisilla paljon paremmin kuin sinulla. Me haluamme auttaa sinua ymmärtään hermostosi tarpeita harjoittelussa, jotta sinun kehitys pysyy hyvässä vauhdissa ja mikä tärkeintä, että sinä pysyt motivoituneena tekemiseen! 

 

Jokainen hermosto reagoi eri tavoin ärsykkeisiin ja kaikille ei todellakaan sovi oppikirjojen ohjeet siitä miten esimerkiksi lihasmassaa kasvatetaan. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö lihasmassa voisi kasvaa oppikirjamaisella harjoittelulla, mutta tuskin saavutat täyttä potentiaaliasi ellei kyseinen tapa sovi hermostollesi.

Ihmiset ovat yksilöitä ja meidän tavoitteena on auttaa sinua menestymään paremmin ja pääsemään kohti tavoitettasi, oli se sitten lihasmassan- ja voimanlisäys tai esimerkiksi rasvanpolttaminen ja kiinteytyminen. Kun opit tuntemaan hermostosi niin tavoitteeseen pääseminen tapahtuu kuin itsestään tämän jälkeen! 

Paikkakunta: Hämeenlinna
 

Paikkakunta: Tampere
 

Train with brain- personal training tarjoa sinulle henkilökohtaisemman ja kattavamman lähestymistavan tavoitteidesi saavuttamiseen. Hyödynnämme train with brain- valmennuksissa toiminnallista neurotiedettä, jonka ansiosta pystymme ottamaan huomioon sinun yksilöllisen hermoston. Yksilöllisen hermoston lisäksi otamme huomioon hermostosi turhat liikemallit, jotka voivat haitata palautumistasi ja estää sinua pääsemästä haluttuun tavoitteeseen.  

Train with brain- valmennuksessa keskiössä on asiakkaan lisäksi hänen neurologinen profiili eli meille tuttavallisemmin sensoprofiili. Sensoprofiilin ansiosta pystymme räätälöimään optimoidun valmennuksen ja harjoitusohjelman juuri sinun tavoitteiseesi sopivaksi. Tämän lisäksi saat juuri sinun hermostollesi sopivat nostoasennot, joilla saavutat parhaimman voimantuoton liikkeissä sekä vähennät loukkaantumisriskiä! Kartoitamme sensoprofiilisi kehosi kautta testaamalla esimerkiksi voimantuottoa, joten saat myös heti konkreettisesti tuntea millaista on saada hermostolta ja aivoilta täysi apu!

Hermostostasi voi löytyä myös ns. turhia liikemalleja. Nämä eivät estä kehitystäsi mutta voivat hidastaa sitä lisäämällä esimerkiksi ylimääräistä lihaskireyttä, jolloin lihaksistosi ei pääse toimimaan vapaasti. Toisin sanoen liikkuvuus ja voimantuotto voi kärsiä näiden takia. Lisäksi hermoston turhat liikemallit hidastavat palautumistasi joka on yksi tärkeimmistä elementeistä tavoitteellisessa treenaamisessa!