Frisbeegolf on monipuolinen ja innostava harrastus, jonka suosio kasvaa koko ajan. Ilman oikeanlaista tekniikkaa, lihastasapainoa, liikkuvuutta ja lihasten voimantuottoa, frisbeegolf voi kuitenkin olla hyvinkin kuormittava lihaksistolle ja nivelille. Yleisimpiä vaivoja frisbeegolfissa ovatkin olkapään, kyynärpään ja alaselän vaivat ja valitettavan usein nämä ongelmat johtuvat rajoittuneesta liikkuvuudesta tai pienempien lihasten heikkoudesta

Fysiikkavalmennuksessa keskitymmekin kehittämään sinulle tärkeitä osa-alueita ottaen huomioon lajin erityispiirteet ja yleisimmät ongelma-alueet. Oikeanlaisella fysiikkaharjoittelulla pienennät loukkaantumisten riskejä, ennalta ehkäiset rasitusvammoja. Lisäksi voit odottaa näkeväsi parannuksia esimerkiksi heitto pituudessa sekä tarkkuudessa.

Train with brain- konseptissa hyödynnämme toiminnallista neurotiedettä testataksemme yksilön fyysisiä sekä neurologisia piirteitä. Näin pystymme valmentamaan asiakasta juuri oikealla tavalla huomioiden hänen hermostonsa sekä aivojen tarpeet. Kun ymmärrämme mitä yksilön aivot tarvitsevat, pystymme optimoimaan harjoittelun sekä parantamaan suoritusta myös kentällä.

Train with brain- konseptissa keskitymme myös hoitamaan kuntoon hermoston turhat liikemallit, jotka usein voivat haitata urheilijan suorittamista rajoittamalla esimerkiksi koordinaatiota sekä liikelaajuutta. Turhien liikemallien hoitaminen voi parantaa urheilijan liikkuvuutta, tasapainoa ja yleistä motorista osaamista sekä rytmitystä, jotka auttavat parempaan suoritukseen frisbeegolfissa.

Lisäksi kyseisessä konseptissa painotamme myös mentaalisen ja tunnepuolen ymmärtämistä hermosto huomioiden. Tämä voi suoraan auttaa esimerkiksi kilpailutilanteissa sillä annamme työkaluja siihen miten urheilija pystyy sietämään stressiä, ahdistusta ja parantamaan keskittymistä paineen alla.

Kaiken kaikkiaan Train with brain- konsepti tarjoaa frisbeegolfiin kattavan ja yksilöllisen valmennusohjelman, joka voi parantaa fyysisiä kykyjä ja parantamaan mentaalista puolta, mikä tekee siitä ylivoimaisen lähestymistavan frisbeegolfissa.

HUOM! ASIAKKAAN HALUTESSA, EMME HYÖDYNNÄ TOIMINNALLISTA NEUROTIEDETTÄ

 

Frisbeegolfin fysiikkavalmennuksesta vastaa Mikael Mäkelä ja valmennukset toteutetaan pääosin Hyve kuntokeskuksella Pirkkalassa. Hyve tarjoaa fysiikkvalmentamiseen loistavat puitteet, joita on mahdollista hyödyntää isommankin ryhmän kanssa. Mahdollisuuksien mukaan pystymme myös tulemaan esimerkiksi sinun salillesi valmentamaan.

Mikäli haluat hyödyntää vain fysiikkavalmennuspalvelua tai vain train with brain- konseptia tämäkin on täysin mahdollista. Train with brain valmennusta on mahdollista tehdä paikasta riippumatta, esimerkiksi frisbeegolf radalla. 

Valmentajana toimii Mikael Mäkelä ja pääalueena on Tampere

Mikäli alla olevista paketeista ei löydy sinulle sopivaa valmennuspakettia, laita rohkeasti viestiä tai soita, niin mietitään juuri sinun tarpeisiisi sopiva paketti!

Puh. 045-1457775
Mikael@senseitvalmennus.fi